tuinderij vers
tuinderij vers 2
tuinderij vers 3
tuinderij vers 4

Van verse groenten... naar gesneden gemak!

Nieuws

SKAL Audit 2020 succesvol afgesloten!,

Op dinsdag 4 februari jl. heeft een SKAL inspecteur ons kwaliteitssysteem beoordeeld

| lees meerBedrijfsfilm Tuinderij Vers,
Vol trots geven wij u een kijkje achter de schermen bij Tuinderij Vers.
| lees meer

Nieuws

Tuinderij Vers genomineerd voor Rotterdamse Ondernemers Prijs

Nieuws
10 OKT 2017
Tuinderij Vers genomineerd voor Rotterdamse Ondernemers Prijs

Naast Tuinderij Vers zijn door de vakjury genomineerd Aldowa en WeAreReasonable People.

De Rotterdamse Ondernemersprijs gaat met de nominaties haar 33ste editie in om op maandag 27 november in WTC Rotterdam de winnaar bekend te maken. Voor de uiteindelijke keuze kijkt de jury naar de onderneming, de ondernemer en het grensverleggende ondernemerschap. Dit jaar wordt het spannend belooft de jury, want de drie geselecteerde bedrijven ontlopen elkaar weinig en zijn qua performance zeer aan elkaar gewaagd.

Aldowa (Schiedam)
Aldowa is gespecialiseerd in het vervaardigen van metalen gevelbekleding voor gebouwen en infraprojecten. Zij ontwerpen en engineren de gevelbekleding samen met architecten, produceren de panelen op maat op eigen productielocatie en monteren de panelen in het veld. Kenmerkend voor Aldowa is de Semco-achtige bedrijfsorganisatie. Eigenaren Allard Droste, Jan Boom en Alwin Versluis: “Megatrots zijn we dat we genomineerd zijn voor deze prestigieuze prijs. Geweldig dat hard werken, geluk, teamwork en geloven in dromen ons hier brengt. Maar eigenlijk moeten onze medewerkers hier staan; want zij zijn de Rotterdamse handen die onze producten hier in Rotterdam maken. Zij horen op dit podium!

Tuinderij Vers (Brielle)
Tuinderij Vers is een modern groenteverwerkingsbedrijf, gespecialiseerd in het snijden, mengen en verpakken van groenten en fruit. Zij leveren aan de groothandel, toonaangevende supermarkten en foodservices een ruim assortiment producten. Kwaliteit, innovatie, gezondheid, smaak en gemak voor de klant staan hoog in het vaandel. Eigenaren Edwin Noordermeer, Simone Varekamp en Rob Witmer: “We zijn heel trots op de waardering voor onze prestaties van een onafhankelijke jury. Afgelopen jaren werden gekenmerkt door pieken en dalen, maar steeds zetten we de schouders er weer onder. Alle lof voor onze medewerkers. We kunnen het, we weten wat we doen en we gaan ervoor!”

WeAreReasonable Peopele (Rotterdam)
WeAreReasonable People ontwikkelt innovatieve internettoepassingen en software prototypes in de vorm van apps, dashboards en robots. Samen met marktleiders en innovatieleiders werken zij aan uitdagingen als smart ports en smart cities. Bij WeAreReasonable People werken mensen uit 20 verschillende landen. Auke Ferwerda (eigenaar): “Het is geweldig om erkenning van je eigen stad te krijgen voor wat je doet. Dat maakt deelnemen aan deze prijs persoonlijker dan deelnemen aan welke prijs dan ook. Maar voor het halen van onze resultaten zijn onze medewerkers en hun expertise onontbeerlijk. We zijn trots dat ze er voor gekozen hebben met ons te werken.”

Ambassadeur burgemeester Aboutaleb
Sinds dit jaar is burgemeester Aboutaleb ambassadeur van de Rotterdamse Ondernemersprijs en volgt daarmee de ontwikkelingen rond de ondernemersprijs op de voet. Burgemeester Aboutaleb: “Drie prachtige bedrijven die alle drie bijzonder zijn in hun eigen tak van sport en gedegen ondernemerschap laten zien. Hun verhalen zijn bijzonder en verdienen op 27 november het podium om andere ondernemers te inspireren.”

Favoriet van het publiek?
De komende maand gaan de drie genomineerden de strijd met elkaar aan om naast de stem van de vakjury ook die van het publiek voor zich te winnen. Stemmen op het bedrijf van uw keuze kan via de website.

Uitreiking 27 november
De winnaar van de 33ste ondernemersprijs wordt bekend gemaakt op maandag 27 november tijdens de netwerkbijeenkomst in Postillion Convention Centre WTC Rotterdam. Ondernemers en geïnteresseerden die de prijsuitreiking willen bijwonen, melden zich voor deze (netwerk)bijeenkomst aan via de website http://www.rotterdamseondernemersprijs.nl. Deelname is gratis.

Pagina terug